Svet-Stranek.cz
KLH Chomutov jinak...

Play Off 2009:Osobní stránka na adrese: fakehockeynews.freepage.cz

Play Off 2009

Play off je tady! Průběžně sledujeme, co se v něm děje!
KLH CHOMUTOV - DUKLA JIHLAVA


Chomutovští hráči v prvním zápase doháněli výhru až v prodloužení, druhou si ale pojistili víceméně bez problémů. Jihlavský trenér Josef Augusta věří, že kdyby jeho svěřenci nemuseli hrát předkolo s Kadaní, určitě by alespoň jeden zápas v Chomutově vyhráli.
[BI]A co na to FakeHockey News? Inu, taková věštecká jistota zamrzí...

Přestárlému kouči se také nelíbilo, že byl jeho gólman Novotný chomutovskými hráči atakován. „Šli nám do gólmana úplně neskutečně,“ rozčiloval se stařík.
A co na to FakeHockey News? No jo, pane Augusta, to se nemůžete divit, když do brány šoupnete takovýho hezkýho sedmnáctiletýho kluka! Do toho by šel každej!

Dukla Jihlava také přišla o dva hráče základního kádru. Pavel Staněk je out kvůli obnoveným problémům s kolenem, Jaroslava Mareše začala trápit viróza.
A co na to FakeHockey News? Augusta je vzhledem ke své nátuře v koutku duše jistě přesvědčen, že mu Mareše některý z chomutovských hráčů nakazil. Žádného „hudlana“ jsme si ale na ledě nevšimli, tak leda že by v zákulisí pane Augusta...

Jedním z terčů jihlavských se stal také chomutovský brankář Jan Lundell, který podle Augusty není příliš jistý a jihlavští by na něj měli víc střílet. Pak by podle trenéra Jihlavských brankářů Petra Jaroše dostal v každém zápase minimálně čtyři góly.
A co na to FakeHockey News? Sakra, kde v tý Jihlavě pořád berou tu jistotu, co by bylo, kdyby? Oni tam mají snad křišťálovou kouli! Naštěstí Jan Lundell neumí česky (jenom šestnáct sprosťáren a dva pozdravy...) takže se jej jihlavská „věštírna“ (hokejová obdoba delfské věštírny) nijak nedotýká...[B]