Svet-Stranek.cz
KLH Chomutov jinak...

KRÁTKÉ ZPRÁVY ZE ŽIVOTA KLH CHOMUTOV:Osobní stránka na adrese: fakehockeynews.freepage.cz

KRÁTKÉ ZPRÁVY ZE ŽIVOTA KLH CHOMUTOV

GO-GO TANEČNICE PRO NELIBU (9.1.2009)
Jak všichni vědí, po porážce KLH Chomutov tančil mostecký trenér Neliba s klubovou kuchařkou v kruhu svých hráčů po utkání přímo na ledové ploše. Pro druhé vzájemné domácí měření sil objednali mostečtí hráči pro případ vítězství svému trenérovi atraktivní go-go tanečnici z Prahy. Chomutovští hokejisté se o tomto záměru ovšem dozvěděli a získali tak pravou motivaci do zápasu. „Paní kuchařku jsme mu přáli, ale aby si tancoval s takovýma kočkama, tak to zase prr,“ uvedl k bulvárem zavánějící senzaci chomutovský centr Zdeněk Skořepa. (žap)

ZMĚNA NÁSTUPNÍ MELODIE? (10.1.2009)
Podle zatím oficiálně nepotvrzených informací by mělo dojít ke změně nástupní melodie týmu KLH Chomutov. Až dosud sloužila tomuto účelu skladba „Jump“ skupiny Van Halen. Nová skladba bude od stejného interpreta a dokonce ze stejného alba (1984). „Chtěli bychom jednak udělat nějakou změnu, která by hráče pomohla nakopnout, jednak je naším záměrem, aby název skladby lépe korespondoval s aktuálním stavem týmu, protože radostí tedy zrovna momentálně nikdo neskáče,“ uvedl zápasový moderátor pan Čihař. Jak jsme zjistili, definitivní rozhodnutí ještě nepadlo, ale vybírá se mezi skladbami „House of Pain“ a „I Will Wait“... (jija)

Zmíněné skladby si můžete zcela legálně a v dobré kvalitě poslechnout na adrese: www.deezer.com/#music/album/3989

DUDA PRO POHODU? (10.1.2009)
Již před sezónou prý KLH Chomutov oslovil s nabídkou útočníka Radka Dudu a po jeho nuceném odchodu z utrápených Budějovic se opět rozhořely spekulace o tom, že by se mohl objevit v bílomodrém dresu. Podařilo se nám Radka Dudu kontaktovat a na otázku, co je na tom pravdy, se nám dostalo upřímné odpovědi: „Chomutov? Něco proběhlo, ale nechtěl bych se k tomu teď konkrétně vyjadřovat. Pokud by to dopadlo, tak by bylo mým hlavním úkolem navodit v týmu pohodu, snížit počet vyloučení a tak nějak to tam celkově uklidnit, protože jsem slyšel, že kluci jsou teď trošku rozhození. Ale společně bychom to už nějak zvládli, tím jsem si jist!“ (žap)

OCENĚNÍ KÝHOSOVY PŘITAŽLIVOSTI (11.1.2009)
Topící se Budějovice při hledání náhrady za vyhozeného trenéra Bokroše nabídly místo Vladimíru Kýhosovi. Jak se nám podařilo zjistit, za nabídkou nestojí ani tak uznání jeho trenérských kvalit, jako spíše jeho schopností vábit hráče, kteří za ním létají jako stěhovaví ptáci. Již krátce po jeho přestupu z KLH Chomutov do Komety Brno se k „odletu“ hotovila hned pětice hráčů, na cestu se nakonec postupně vydali tři a podle spekulací třepetá v KLH Chomutov křidélky ještě čtvrté osiřelé ptáčátko. „Ano, doufali jsme, že s Kýhosem získáme i několik hráčů. Najisto jsme počítali s naším odchovancem Milanem Kostourkem, doufali jsme také v návrat Brabence, který tady vloni odvedl dobrou práci v play off a zcela jistě by se dlouho nenechal prosit ani Luboš Horčička, který Kýhose nakonec z Chomutova do Brna následoval podobně jako Kostourek či Polodna a u nás se předvedl v dobrém světle při hostovačce v Lize mistrů,“ uvedl výkonný ředitel budějovického klubu Augustýn Přibyl a dodal, že si Kýhos jistě vytvořil nadstandardní vztahy s několika hráči i v Brně a tak by se Jihočeši mohli těšit ještě minimálně na jednoho či dva další hokejisty, kteří bez Vladimíra Kýhose prostě neumí žít. „Škoda, že se to nepovedlo, protože kdo získá Kýhose, získá s ním bez práce i základ nového týmu," posteskl si Přibyl. /žap)